Kaspersky VPN

Kaspersky VPN is niet in alle regio's verkrijgbaar.

Alleen beschikbaar in Kaspersky Plus en Kaspersky Premium.

De VPN-verbinding wordt tot stand gebracht met behulp van Kaspersky VPN Secure Connection, aangeboden als onderdeel van het Kaspersky Plus-abonnement. U kunt Kaspersky VPN Secure Connection starten vanuit het menu Starten (in het besturingssysteem Microsoft Windows 7 of ouder), vanaf het startscherm (in het besturingssysteem Microsoft Windows 8 of nieuwer) of vanuit het venster van het Kaspersky-programma.

Kaspersky VPN Secure Connection starten vanuit het venster van het Kaspersky-programma:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Privacy.
  3. In het blok Kaspersky VPN klikt u op de knop Gebruik.

Hiermee opent u het hoofdvenster van Kaspersky VPN Secure Connection.

Meer informatie over de werking van Kaspersky VPN Secure Connection vindt u in de helpbestanden van dit programma.

Naar boven